sobota, 23 listopada 2013

Naleśniki orzechowo-miodowe z cynamonem u 'Pychotkaaa'

 


Składniki:
kubek mąki, 2 jajka, łyżeczka proszku do pieczenia, garść posiekanych orzechów, 2 łyżki miodu, 2 łyżki cynamonu, 4 łyżki cukru, mąka (tyle ile przyjmie ciasto), olej do smażenia ...wiecej
KLIKNIJ TUTAJ


24 komentarze:

  1. O nieee!!! Głodna się zrobiłam! :))

    OdpowiedzUsuń
  2. Pychotka! Mam nadzieje, że i moja notka Was zainteresuje:

    http://czerwonafilizanka.blogspot.com/2013/11/diamentowa-pamiatka.html#comment-form

    pozdrawiam i zapraszam

    OdpowiedzUsuń
  3. Rany, jak ja kocham naleśniki. Pięknie i pysznie wyglądają.
    Kiedyś też takie robiłam, ale nigdy nie smażę naleśników na oleju :)
    Pozdrawiam smakowicie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A ja tylko na oleju, a jak się skończy to czasem na oliwie. :)

      Usuń
    2. a ja dodaje olej do ciasta :-D

      Usuń
  4. proszę o porcyjkę. albo o dwie od razu!

    OdpowiedzUsuń
  5. Szkoda, że mam uczulenie na orzechy. ;/

    OdpowiedzUsuń